Agenda

In deze agenda vind je alle bijeenkomsten, trainingen en events, waarvoor je je kunt inschrijven. De agenda wordt wekelijks bijgewerkt en wordt in de nieuwtjesbrief vermeld. 
Wil je meer informatie en weten hoe je je kunt aanmelden? Klik dan op het evenement.

< 2017 >
December
Maa
Din
Woe
Don
Vrij
Zat
Zon
november
november
november
november
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
 • Beyond Resolutions as Usual (English)
  09:30-17:00
  11-12-2017

  Kromme Waal 9, 1011 BS Amsterdam, Nederland

  Kromme Waal 9, 1011 BS Amsterdam, Nederland

  I have always disliked having resolutions. Not that they ever came to a fact, but because I had shared them with the whole world to put enough pressure on myself. And it is just that resistance – or no, aversion is actually a better word! – that has made me decide to do things differently.

  Beyond Resolutions as Usual is a workshop for 1 day and it doesn’t cover resolutions. It is actually about how you, now living your life for a while, have discovered what you actually have to do. And what fun this is (or could be, if you don’t have to think about it at all).
  As you can expect it from me I am going to surprise you the whole day with new perspectives on your life and you will go home a wiser and happier person.

  Times:  09:30 – 17:00
  Dates:
  11 December and 8 January in English
  18 December and 4 January in Dutch
  Location: KW9
  Costs: € 149,00 ex. VAT and incl. a pleasant lunch

 • Slapenderwijs; ruimte maken voor je stoutste dromen. Open Avond
  19:00-21:30
  11-12-2017

  Kromme Waal 9, 1011 BS Amsterdam, Nederland

  Kromme Waal 9, 1011 BS Amsterdam, Nederland

  DeepRelaX ( slaap yoga) bevordert de edele kunst van het nietsdoen. van de stilte, de rust, het pakken van dat ene moment, dat alles goed is zoals het is. 

  En het is precies in dat moment, dat die wonderlijke ideeen je invallen. de oplossingen, die geen inspanning kosten. de ingevingen, waarvan je hoofd meteen zegt: dat gaan we dus niet doen.  

  Juist door Slaap Yoga in een groep te doen, die daarna ruimte biedt voor het uitwisselen van die ideeen, ontdek je dat ze helemaal niet zo gek zijn. vaak zelfs dat ze eigenlijk geniaal zijn. dat jij je eigen wonderen vorm geeft door er ruimte voor te maken. 

  Dat kan bij ons. Wij geloven namelijk, dat je helemaal niets moet. Dat hoe meer je ontspant en niets moet, hoe meer je bereikt! Allemaal liggend op een matje onder een dekentje. Dat je met DeepRelax contact kunt maken met je echte zelf en dat alle antwoorden al ergens in jou liggen. En dat je dat allemaal kunt bespreken met ons. Na de Slaap Yoga (Yoga Nidra) sessie. Een uur lang delen wat je hebt gezien tijdens je reis en onderzoeken wat je daarmee wilt doen.

  Eliane ontdekte al snel, dat ze tamelijk ongeschikt was voor het corporate leven. Dat elke poging om daarin mee te draaien haar uitputte. Dat ze haar eigen pad te gaan had. En ze bleef op zoek. Op zoek naar wat het dan wèl was. Zo kruiste Yoga Nidra haar pad. Inmiddels is ze ervaren Yoga Nidra docente en coach in het loslaten van overtuigingen die niet bij je wonderlijke ingevingen passen. In haar Yoga Nidra Sessies ontdekken mensen nu dagelijks de connectie met hun echte zelf en alle antwoorden die daarin opgeslagen liggen.  

  Helene schept ruimte. Ruimte in je hoofd, hart, werk. Ruimte voor wonderen. De ruimte waar ze zelf ook zo van geniet. Die haar groot(s) houdt. Met 20 jaar ervaring in (bege)leiden en een gereedschapskist voor alles tussen chakra’s en business modellen, bevrijdt ze je met plezier van alles wat je tegenhoudt om van jouw wonderen werkelijkheid te maken en staat ze naast je tot het gelukt is. 

  Iedereen is heel welkom en is vooral interessant voor mensen die willen leren om vanuit rust te creëren, ontdekken en te verwonderen. 

  Er is plek voor 11 personen. We starten om 19.00 en sluiten om 21.30 af.

  We kijken uit naar je komst!

  Heb je nog vragen; stuur dan een email naar slapenderwijs@kw9.nl

  Je kunt je aanmelden via:
  https://www.eventbrite.com/e/open-avond-slapenderwijs-ruimte-maken-voor-je-stoutste-dromen-tickets-39333293941?aff=efbevent

12
13
 • Ontbijten met hart op tafel
  07:30-09:30
  13-12-2017

  Kromme Waal 9, 1011 BS Amsterdam, Nederland

  Kromme Waal 9, 1011 BS Amsterdam, Nederland

  Ontbijt met het hart op tafel

  Ontbijten met het hart op tafel, 13 december

  In december zijn veel avonden vervuld van plichtplegingen. Voor de verfrissende warme ontmoeting organiseren we daarom in december een ontbijt met het hart op tafel. Je bent welkom vanaf 07.30 uur voor koffie en andere heerlijkheden. We garanderen dat je daarna niet alleen wakker, maar ook bruisend aan je (werk)dag begint.

  Je kunt je aanmelden door het sturen van een email met je gegevens aan: methethartoptafel@kw9.nl

  Benieuwd naar de andere activiteiten? Kijk dan voor een overzicht op
  https://kw9.nl/wp-content/uploads/2017/09/hartverwarmende-evenementen-28sept.pdf

14
15
16
17
18
 • Beyond Resolutions as Usual (Nederlands)
  09:30-17:00
  18-12-2017

  Kromme Waal 9, 1011 BS Amsterdam, Nederland

  Kromme Waal 9, 1011 BS Amsterdam, Nederland

  Ik heb altijd een hekel gehad aan voornemens. Niet in de laatste plaats omdat ze nooit uitkwamen, maar ik ze dan al wel met de wereld had gedeeld om mezelf voldoende onder druk te zetten. Het is juist die weerstand – of nee, weerzin is eigenlijk een beter woord! – die me heeft doen besluiten het anders aan te pakken.

  Beyond Resolutions as Usual is een workshop van 1 dag en gaat dus niet over voornemens.
  Het gaat eigenlijk over hoe je, nu je een tijdje in je leven rondhobbelt, ontdekt wat je hier eigenlijk te doen hebt.
  En hoe leuk dat is (of zou kunnen zijn, als je er niet meer over nadenkt).
  Zoals je van mij mag verwachten, ga ik je de hele dag verrassen met nieuwe invalshoeken op jouw leven en ga je wijzer en blijer weer naar huis.

  Tijden: 09.30 -17.00 uur
  Data:
  11 december en 8 januari (in het Engels)
  18 december en 4 januari (in het Nederlands)
  Locatie: KW9
  Kosten: € 149 (ex BTW) inclusief aangename lunch

19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Volg ons op social media