Dragers

KW9 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Helene Spork, Oprichter en ondernemer in hart en nieren

Heet je welkom bij KW9 met koffie, thee en aandacht. Schrijft vlammende blogs en geeft de enige training in wonderen, die zichtbaar worden in je jaarrekening.
Je leest er alles over op www.helenespork.nl en www.beyondbusinessasusual.nl

Gill Marsman, Chief Operations & Events

We  hadden Gill natuurlijk al gestrikt voor het vertalen van onze websites, maar per 1 februari is ze 4 dagen per week op KW9 te vinden. Ze heet je welkom, zorgt dat alles op rolletjes loopt en is de kracht achter de organisatie van onze events. 

Sofie Vanlerberghe, Chief Soft Skills

Zij bestuift KW9 met een vleugje Belgische gastvrijheid als Helene of Gill je niet kunnen verwelkomen. Op andere dagen trekt ze met haar LEO-studio langs bedrijven, die ze de kneepjes van soft skills bijbrengt, die bijdragen aan harde resultaten en gelukkige collega’s. (www.leostudio.nl)

 

Brenda Jaartsveld, Chief Digital Stuff

Zij maakt van Helenes ideeën websites en berichten, die jou leesbaar bereiken, zonder dat Helene zelf nou altijd hoeft te snappen hoe iets digitaal werkt. Heerlijk!
(www.bee-support.nl)​

Mirella van Pol, Chief Special Projects

Als Mirella op maandagochtend komt, gaan er vloerkleden onder de mattenklopper, worden stoepen ontsmet en veranderen dakterrassen in blinkende buitens. (www.helpnhandje.nl)

Volg ons op social media