Dragers

KW9 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Helene Spork, Oprichter en ondernemer in hart en nieren

Heet je welkom bij KW9 met koffie, thee en aandacht. Schrijft vlammende blogs en geeft de enige training in wonderen, die zichtbaar worden in je jaarrekening. Daarover meer op www.helenespork.nl

Sofie Vanlerberghe, Chief Soft Skills

Zij bestuift op veel vrijdagen KW9 met een vleugje Belgische gastvrijheid. Op andere dagen trekt ze met haar LEO-studio langs bedrijven, die ze de kneepjes van soft skills bijbrengt, die bijdragen aan harde resultaten en gelukkige collega’s. (www.leostudio.nl)

 

Brenda Jaartsveld, Chief Digital Stuff

Zij maakt van Helenes ideeën websites en berichten, die jou leesbaar bereiken, zonder dat Helene zelf nou altijd hoeft te snappen hoe iets digitaal werkt. Heerlijk!
(www.bee-support.nl)​

Mirella van Pol, Chief Special Projects

Als Mirella op maandagochtend komt, gaan er vloerkleden onder de mattenklopper, worden stoepen ontsmet en veranderen dakterrassen in blinkende buitens. (www.helpnhandje.nl)

Gill Marsman, Chief Translations

Gill doet supergave PR-klussen, maar wij hebben haar gestrikt als native English speaker. Gill snapt als geen ander, dat als je mijn teksten door google translate haalt, er niets van overblijft. Een feest dat zij ze met humor en een scherpe blik onder haar hoede heeft: vanaf 1 januari zijn mijn sites tweetalig.


Volg ons op social media