Ruimtes

Room for Results

KW9 is een toplocatie op loopafstand van Amsterdam CS met alle denkbare faciliteiten voor iedereen die de ruimte wil krijgen om resultaten te boeken. Of je daarvoor nou een zelfstandige unit wilt hebben en alles daar zelf wilt regelen, of liever verwend wordt met onze cateringpakketten.

Zowel de ruimtes op de begane grond ​en souterrain als de ruimte op de eerste verdieping en de Break-out room vormen samen de perfecte eenheid voor inspiratiedagen, vergaderingen, trainingen, (netwerk-) events voor grotere groepen, maar zijn ook apart te huur.​

Room for Results

Je komt binnen in een royale ontvangstruimte (3,85m hoog), die een adembenemend uitzicht biedt op de gracht, het hele Oosterdok en het voormalig Scheepvaarthuis. Achter de schuifdeuren ligt:

Room for Results (BG)

Geschikt voor ongeveer 8 personen, met eigen keuken.
Je kunt deze ruimte zowel met als zonder grote vergadertafel of meer loungend gebruiken.

Vanuit de ontvangstruimte ga je de trap af naar:

Room for Results (Souterrain)

Geschikt voor groepen tot 12 personen, met eigen pantry.
Het souterrain stamt uit 1608. Het originele balkenplafond (2,20m) geeft het een speciale intimiteit.

Je kunt de Rooms for Results uiteraard apart huren, maar als je ze samen huurt heb je een geheel zelfstandige unit met eigen voordeur die royaal ruimte biedt om plenair en in kleinere groepen te werken.

Sfeerimpressie

Elke kamer is met liefde ingericht door Helene. Zij zoekt met zorg de meubels uit, die de eigen sfeer van elke kamer maximaal tot zijn recht laat komen en kleedt de ruimtes aan met regelmatig wisselende kunst.

Room for Connections

Je komt via een aparte voordeur en de majestueuze trap in een grote ruimte, die voelt als een huiskamer en is voorzien van alle faciliteiten voor een goede bijeenkomst. De ruimte is geschikt voor ongeveer 18 personen. 

Aan de voorzijde is een comfortabele zithoek met houtkachel, aan de achterzijde staat een enorme tafel klaar, die zowel aaneengesloten als in U-vorm worden klaargezet. De Room for Connections heeft eigen toiletten en een pantry.

Op de bovengelegen verdieping is een break-out room, waar organisatoren zich even kunnen terugtrekken of die gebruikt kan worden om in kleinere groepen uiteen te gaan.

Volg ons op social media