Ruimtes

KW9 is een toplocatie voor iedereen die naar eigen behoefte wil werken op de meest inspirerende werkplek van hartje Amsterdam. Die, gevoed, door goede voorzieningen, kunst en mooie mensen, zijn eigen program wil draaien. 

De ruimtes op de begane grond en souterrain vormen samen de perfecte eenheid voor inspiratiedagen, vergaderingen, trainingen, (netwerk-) events voor grotere groepen, maar zijn ook apart te huur.

Souterrain

Het souterrain is het oudste deel van het pand. Het originele (lage) balkenplafond geeft het souterrain een speciale intimiteit en biedt ruimte voor groepen tot 12 personen.
In combinatie met de begane grond heb je een geheel zelfstandige unit met eigen voordeur die royaal ruimte biedt om plenair en in kleinere groepen te werken.

ruimte amsterdam, begane grond

Begane grond

Vanuit de ontvangstruimte is er een prachtig uitzicht op de gracht en het voormalig Scheepvaarthuis. Achter de schuifdeuren ligt de vergaderruimte (met eigen pantry) die geschikt is voor ongeveer ​8 personen.
In combinatie met het souterrain heb je een geheel zelfstandige unit met eigen voordeur die royaal ruimte biedt om plenair en in kleinere groepen te werken.


Eerste verdieping

Op de eerste verdieping biedt de grote tafel een fijne werkplek voor tussen afspraken door en wordt iedereen ontvangen met koffie en thee. De ruimte is voorzien van een uitstekend uitgeruste keuken, waardoor deze ook heel geschikt is voor besloten diners en evenementen met eten en drinken voor maximaal 25 personen.
Deze ruimte kan niet via de app geboekt worden, maar is alleen op aanvraag beschikbaar.

kw9 ruimte 2 voor te Amsterdam

​Break-out room

Ook wel genoemd de koningskamer of groene kamer; het is een kamer, die blijkbaar uitnodigt tot bijnamen.

In alle kamers staat Nespresso klaar en een goedgevulde theedoos. In de keuken kun je een thermoskan kokend water vullen met de quooker.
De meeste kamers zijn voorzien van een flipover. Een beamer en filmscherm zijn op aanvraag beschikbaar.
Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping vind je een walhal-la: laden met alles wat je nodig kunt hebben, van stiften tot aspirientjes.  

KW9 is voorzien van een beveiligd wifi-netwerk.

Volg ons op social media